Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jandáék fasírtja

Jandáék fasírtja
Jandáék fasírtja
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az én receptjeim mindig éhesen születnek. Amit megkívánok, megvalósítom :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és a zöldség zöldet, rátesszük a pirospaprikát.
  2. A kenyeret beáztatjuk, a csirkemájat kb. fél cm-es darabokra felkockázzuk.
  3. Veszünk egy tálat, beletesszük a kinyomkodott kenyeret, rátesszük a pirított hagymás keveréket, ráütünk 1-2 tojást, attól függ, mekkora adagot csinálunk, és mekkora a tojás, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
  4. Zsírpapírral bélelt tepsibe belesimítjuk egyenletesen, hogy egyszerre süljön, alufóliával lefedjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 399
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ChefNiki

Mióta szakács: 2017.07.08.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

májfasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

374
kenyér 6 szelet
vöröshagyma 1 nagy db
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
csirkemáj 5 db
tojás 1 db
sertészsír 2 ek