Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Japán jégcsapretek egytálétel makrélával

Japán jégcsapretek egytálétel makrélával
Japán jégcsapretek egytálétel makrélával
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy isteni finom japán egytálétel, mely akár vacsoraként is szolgálhat, mivel nem kalóriás. Makréla konzervet, ha lehet, natúr ízesítésűt válasszunk.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Forrón tálalva mennyei, nem hizlal és egy olyan japán étel, melyet bárki el tud egyszerűen készíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A jégcsapretket vágjuk kb. 3 cm-es szeletekre, majd tegyük fel annyi vízzel főni, amennyi ellepi.
  2. Ha eléggé átfőtt, adjuk hozzá a darabokra vágott sárgarépát, és főzzük tovább, míg a répa meg nem puhul.
  3. Ezután adjuk hozzá a makréla konzervet, szójaszószt, cukrot, mirint és szakét.
  4. Addig rotyogtassuk, míg minden teljesen átfő, és a víz kissé elpárolog.
  5. Megszórhatjuk tálaláskor egy kis chiliporral is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 570
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

japán jégcsapretek makrélával, japán leves, répás jégcsapretek makrélával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

AnnieAikoRose
AnnieAikoRose Mon, 2016-05-23 20:34

Általában béna vagyok a konyhában, de ez elsőre sikerült és isteni lett. Köszönöm a receptet :)

117
jégcsapretek 60 dkg
sárgarépa 1 kis db
makréla 140 g
szójaszósz 2 ek
nádcukor 1 teáskanál
mirin 15 ml
szaké 45 ml
víz 2 dl