Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Japán salátadresszing

Japán salátadresszing
Japán salátadresszing
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a saját készítésű salátaöntetet, mivel tudom, hogy mi van benne, igaz, hogy itt nagyon finomakat lehet venni. A gond az, hogy magas a sótartalmuk, a férjemnek nem szabad a vérnyomása miatt, így a bors helyett is én borsikafüvet használtam. Nagyon finom, ajánlom kipróbálásra...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hűtőben 1 hétig is eláll, bármilyen friss salátákhoz ajánlom, sőt én húsételekhez is felhasználom alkalmanként.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Annyi a dolgunk, hogy az összes hozzávalót jól keverjük össze. Az arányokat tartsuk be, ne szemre készítsük, mert akkor más lesz belőle, mint az eredeti íz lenne.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 683
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: japán
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

japán konyha, salátaöntet, japán saláta dresszing, házi salátaöntet, saját készítésű salátaöntet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

61
olívaolaj 1 ek
ecet 50 ml
szójaszósz 3 ek
szezámolaj 1 ek
mirin 6 ml
szaké 5 ml
cukor 2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint