Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Japán teriyaki butaniku

Japán teriyaki butaniku
Japán teriyaki butaniku
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és egyszerű japán ételrecept, melyet kezdő háziasszonyok is el tudnak készíteni. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a japán konyhát.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nagyon finom rizzsel vagy akár bármilyen zöldségkörettel is. Elkészíthetjük csirkehúsból is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, majd belerakjuk egy zacskóba. Adjuk hozzá a keményítőt, és jól megnyomogatva a zacskóval együtt, dolgozzuk össze a hússal.
  2. Forrósítsuk fel az olajat, és futtassuk át rajta a húst. A szójaszószt és a többi összetevőt keverjük össze előre.
  3. Amikor már majdnem megsült a hús, öntsük hozzá a szószt, és pirítsuk meg vele.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 299
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: japán
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

japán sült hús, japán konyha, teriyaki hús, sült teriyaki hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

415
sertéshús 400 g
olívaolaj 1 ek
étkezési keményítő 1 evőkanál
szójaszósz 1 ek
szaké 5 ml
mirin 5 ml
cukor 0.5 ek
bors 0 ízlés szerint