Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jerk csirkecombok babos rizzsel

Jerk csirkecombok babos rizzsel
Jerk csirkecombok babos rizzsel
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fűszeres, karib stílusú csirkecombok.

hozzávalók / 4 adag

A csirkéhez

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

A csirkéhez

  1. A fűszereket mozsárban vagy kávédarálóval finomra őröljük. Hozzáadjuk a lime levét, belereszeljük a fokhagymát, és elkeverjük az olívaolajjal.
  2. A csirkecombokat alaposan besózzuk, majd bedörzsöljük a fűszeres páccal. Legalább egy órát hagyjuk a hűtőben állni.
  3. 185 fokra előmelegített sütőbe tesszük a combokat, és 40-45 perc alatt aranybarnára pirítjuk.

A körethez

  1. Közben a körethez a rizst bő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd elkeverjük a lecsepegtetett babbal, a feldarabolt ananásszal, valamint a korianderrel.
  • sütési hőfok: 185°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 915
elküldve: 2
receptkönyvben: 62
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsis csirkecomb

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1131
fahéjrúd 1 db
szegfűbors 1 ek
bors 2 tk
szegfűszeg 2 teáskanál
barna cukor 2 ek
kakukkfű 1 ek
cayenne bors 1 teáskanál
limelé 0.5 lime-ból nyert
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 1 dl
csirkecomb 4 db
0 ízlés szerint
rizs 300 g
1.5 tk
vörösbab 400 g
ananász 0.5 db
koriander 1 csokor
víz 6 dl