Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtban pácolt rántott hús

Joghurtban pácolt rántott hús
Joghurtban pácolt rántott hús
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rántott hús nagy kedvenc. Azonban nem akartam a megszokott módon elkészíteni. A szüleimnél ettem hasonlót, és nagyon megfogott. A joghurttól sokkal puhább lesz a husi. A húst forgathatjuk kukoricapehellyel összekevert zsemlemorzsába is, úgy is nagyon finom..:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst klopfoljuk ki, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. A joghurtot keverjük el a fűszerekkel, és tegyük bele a hússzeleteket. Jól simítsuk el rajta, hogy mindenütt befedje a húst. Lefedve 0,5-1 órára tegyük hűtőbe.
  3. A husikat forgassuk meg zsemlemorzsában, majd forró olajban süssük aranybarnára.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 216
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Ribizli

Mióta szakács: 2015.03.09.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres rántott hús, fűszeres joghurtos rántott hús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1188
sertés rövidkaraj 25 dkg
joghurt 100 g
kurkuma 0.5 kávéskanál
curry por 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl