Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos káposztasaláta PeZsuRi konyhájából

Joghurtos káposztasaláta PeZsuRi konyhájából
Joghurtos káposztasaláta PeZsuRi konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Káposztás tésztát készítettem, és káposztából túlvásároltam magamat. Szóval kitaláltam, mi legyen belőle, és nagyon finom káposztasalátát csináltam :-)

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát apróra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, és a vöröshagymát olyan picire aprítjuk, amennyire csak tudjuk (reszelhetjük is).
  2. Egy tálba tesszük a zöldségeket, és meglocsoljuk egy evőkanál ecettel (rizsecetet használtam). Zellerleveleket (vagy petrezselymet) és kaprot vágjuk apróra, és adjuk a zöldségekhez. El is hagyható.
  3. Egy másik tálban összekeverjük a többi hozzávalót, a joghurtot a mustárral és a fűszerekkel. Tegyünk hozzá valamennyi tejet, hogy folyósabb legyen.
  4. Keverjük össze, és öntsük a zöldségekre.
  5. Tegyük a hűtőbe, hogy jól érjenek össze az ízek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 635
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

PeZsuRi

Mióta szakács: 2014.06.24.
136 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: köret
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

káposztasaláta joghurtos öntettel, répás káposztasaláta, ecetes joghurtos káposztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

81
káposzta 1 közepes db
sárgarépa 1 nagy db
vöröshagyma 1 kis db
rizsecet 1 ek
zellerlevél 10 db
kapor 1 ek
joghurt 300 g
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
cukor 2 teáskanál
tej 0.5 dl