Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos-kapros kukoricasaláta

Joghurtos-kapros kukoricasaláta
Joghurtos-kapros kukoricasaláta
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a kukoricasalátát, de a majonézes változat helyett valami könnyebbre vágytam. A joghurt tökéletes helyettesítőnek bizonyult.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fagyasztott csemegekukoricát megfőzzük, közben elkészítjük az öntetet.
  2. A joghurtot összekeverjük az olívaolajjal, a felaprított friss vagy szárított kaporral, majd a felkockázott hagymával, sóval.
  3. A megfőtt kukoricát leszűrjük, kihűtjük, majd összekeverjük az öntettel.
  4. Azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 580
elküldve: 0
receptkönyvben: 161
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

i_3_14

Mióta szakács: 2016.01.02.
21 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kukoricasaláta, saláta csemegekukoricából, könnyű kapros kukoricasaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

106
csemegekukorica 25 dkg
görög joghurt 35 ml
vöröshagyma 1 közepes db
kapor 1 ek
olívaolaj 2 ek
0.5 kávéskanál