Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos-kapros uborkaleves

Joghurtos-kapros uborkaleves
Joghurtos-kapros uborkaleves
18 perc / előkészület: 15 perc sütés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, hűsítő leves forró napokra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, a magokat kikaparjuk, majd az uborkát szeletekre vágjuk.

  2. Egy serpenyőben az olajon az uborkaszeleteket a sóval, a borssal, a citromlével és a szárított kaporral 3-4 percig dinszteljük. Hűlni hagyjuk.

  3. Az uborkát a friss kaporral pürésítjük, hozzákeverjük a joghurtot, majd kb. 2 órára hűtőbe tesszük.


  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 32 999
elküldve: 6
receptkönyvben: 195
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

uborkaleves, kapros uborkaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

152
kígyóuborka 2 közepes db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapor 3 ek
citromlé 2 ek
kapor 0.5 csokor
joghurt 500 ml