Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos panna cotta eperzselével

Joghurtos panna cotta eperzselével
Joghurtos panna cotta eperzselével
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kevés munkával nagyon finomat!

hozzávalók / 4 adag

Eperzseléhez

Fehér rész

Szólj hozzá!

elkészítés

Eperzseléhez

  1. Zselatint kevés vízbe beáztatjuk.
  2. Az epret felfőzzük a cukrokkal, majd beletesszük a zselatint.
  3. Kicsit kihűtjük, majd egy hideg vízzel kiöblített kuglófformába tesszük. (Lehetnek kisebb tálak is, ha így szeretnénk tálalni.)
  4. Hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen.
  5. A fehér részt csak akkor kezdjük el, ha már kicsit megkötött az eperzselé.

Fehér rész

  1. A zselatint kevés vízbe beáztatjuk.
  2. Egy tálban összekeverjük a tejszínt a joghurttal és a cukrokkal.
  3. A zselatint forrásig melegítjük, hőkiegyenlítéssel a joghurtos keverékhez adjuk, majd az eperre szedjük.
  4. Kb. 4 órára hűtőbe tesszük. Tálalásnál könnyen kifordul a formából.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 4 733
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

DuCsi

Mióta szakács: 2014.02.16.
10 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

eperkrémes panna cotta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

536
eper 30 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
cukor 5 dkg
zselatin 10 g
görög joghurt 5 dl
habtejszín 2 dl
cukor 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
zselatin 20 g