Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos-tonhalas tészta

Joghurtos-tonhalas tészta
Joghurtos-tonhalas tészta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő, nyári tészta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát al dente főzzük, az utolsó pár percben mellédobjuk a zöldborsót.
  2. A póréhagymát az olajon megfuttatjuk, felöntjük tejszínnel, hozzáforgatjuk a tonhalat, sózzuk, borsozzuk. Elzárjuk a lángot, beletesszük a joghurtot és a bazsalikomleveleket.
  3. Összeforgatjuk a leszűrt, borsós tésztával, és tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 2 045
elküldve: 0
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
60 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsós tészta, tonhalas tészta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

DeákAndrea
Lizinka / DeákAndrea Mon, 2019-08-19 11:36

Tényleg nagyon gyors, pillanatok alatt elkészült. Annyi változtatással, hogy 4 tojásos szarvacskát főztem (mert az volt itthon), főzőtejszínt használtam (mert az volt itthon), másfajta natúr joghurtot tettem bele (mert az volt itthon), és pici snidlinget. Nagyon finom. Alig kellett a tűzhely mellett állni! Köszönöm a receptet!
Andi

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2019-08-18 12:41

Szia!
Ideírom, itt talán elolvassátok, amit a most aktivált receptemhez írtam, nevezetesen "Zöldségleves májkrémgaluskával"!
Kedves Nosalty!
-----------Kijavítanátok: "beküldve: 2019.08.13." ezt, erre "beküldve: 2019.08.18.", mivel ma aktiváltátok, s nem mindegy, ezt tudjuk....ez is, csak az én receptemmel történhet meg!
Remélve búcsúzom!

491
tészta 300 g
olívaolaj 1 ek
póréhagyma 0.5 db
tonhalkonzerv 160 g
habtejszín 0.5 dl
görög joghurt 200 g
zöldborsó 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 5 levél