Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos vadlazac

Joghurtos vadlazac
Joghurtos vadlazac
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyönyörű vadlazac nézelődött a hűtőpultban a kedvenc boltomban, ráadásul akciós volt. Amikor hazaértem vele, és kibontottam, hát rajta volt a bőre, de még a pikkelye is! Mire megpucoltam, már nem volt kedvem sokáig gatyázni vele, így nyakon öntöttem a kapros-fetás joghurttal, és be a sütőbe! Nálunk Jamie készítette a köretet hozzá. :o)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy sütőlemezt alufóliával béleljünk ki, kenjük be az olajjal.
  2. A halat sózzuk, daráljunk rá borsot, rakjuk a fóliára.
  3. A fetát morzsoljuk bele a joghurtba, és a kaporral együtt keverjük el benne. Kenjük a hal tetejére.
  4. Hideg sütőbe rakjuk, a felmelegedéstől számított 30 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 4 738
elküldve: 1
receptkönyvben: 74
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fetás-joghurtos kapros lazac, sütőben sült kapros lazac, vadlazac joghurtos-kapros mártással sütve

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

281
olívaolaj 1 teáskanál
vadlazac 1 kg
himalája só 1 teáskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
feta sajt 5 dkg
joghurt 1.5 dl
kapor 3 ek