Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jól megrakott pizza

Jól megrakott pizza
Jól megrakott pizza
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom nagyon szereti a pizzát, és imádja a hasát. :) Ezért neki soha nem sajnálom a jó sok feltétet a pizzáról!


hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A feltéthez

ajánlat

Csinálhatunk sajtos szélű pizzát is, ez esetben a tésztát nagyobbra nyújtjuk meg, mint a tepsi. A szélébe belehelyezzük a reszelt sajtot, majd visszahajtjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztben összemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sót, cukrot. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, illetve annyi vizet, amennyit felvesz a tészta. Ne legyen se kemény, se ragadós.
  2. A tepsit kiolajozzuk vékonyan, és kilisztezzük. A tésztát szétdolgozzuk a tepsiben jó vékonyra, terítse be az egész tepsit. Majd a paradicsompürét és a ketchupot összekeverjük, és szétkenjük a kinyújtott tésztán.
  3. A fagyasztott zöldséget megpároljuk.
  4. Majd jönnek sorban a feltétek a paradicsomos tésztára. Sonka, szalámi, zöldség, mozzarella sajt (vékonyra felszeletelve), reszelt sajt.
  5. Végül megsütjük. Jó étvágyat!

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 884
elküldve: 1
receptkönyvben: 93
elkészítve: 0/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pizza
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás-sajtos-zöldséges pizza, sonkás-zöldséges pizza mozzarellával

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bordorka
bordorka Tue, 2012-09-18 09:24

Jól olvasom, hogy ezt a tésztát külön nem kell keleszteni? Ennek nagyon örülnék, ügyetlen vagyok kelesztésben.

Alminszka
Alminszka Wed, 2011-09-21 12:26

Ismerős szituáció... :) Próbáljátok ki, hogy a szélébe nem reszelt sajtot, hanem kockasajtot tesztek csíkokra felvágva, nálunk az a kedvenc :) és hála a receptnek, azt hiszem a hétvégén pizza lesz...

1055
finomliszt 40 dkg
élesztő 5 dkg
cukor 1 csipet
1 csipet
tej 1 dl
víz 0.5 dl
napraforgó olaj 1 ek
ketchup 2 ek
sűrített paradicsom 10 dkg
mexikói keverék 45 dkg
mozzarella 10 dkg
sonka 25 dkg
szalámi 25 dkg
sajt 5 dkg