Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juharszirupos-mustáros báránysaláta

Juharszirupos-mustáros báránysaláta
Juharszirupos-mustáros báránysaláta
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető, ízletes, könnyed saláta.

hozzávalók / 2 adag

Bárány

Saláta

ajánlat

Számomra nem hiányzott a só, de a megsült bárányszeletekre szórhatunk, ha úgy szeretjük.

Főtt újburgonyával, rizzsel, quinoával is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

Bárány

  1. A juharszirupot a mustárral kikeverjük.
  2. Serpenyőben vagy wokban felforrósítjuk az olajat, és a báránygerinc-szeleteket belehelyezzük. A juharszirupos szósszal meglocsoljuk, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is meglocsoljuk vele. Borsozzuk is.
  3. Oldalanként 5 percig pároljuk közepes lángon, félidőben megfordítva. A felolvadt szósszal a serpenyőből párszor újra locsoljuk meg.

Saláta

  1. Közben a salátaleveleket falatnyi darabokra vágjuk, és két tálon elosztjuk.
  2. A zellerszárakat felszeleteljük, és a salátára szórjuk. A zellerleveleket, ha van, díszítésként használhatjuk.
  3. A retket felkockázzuk, a két tányéron elosztjuk.
  4. A megsült báránygerinc-szeleteket a tányérra helyezzük, és melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 266
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: saláta
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

báránysült salátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
olívaolaj 1 ek
báránygerinc 25 dkg
juharszirup 2 ek
dijoni mustár 2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
salátalevél 6 közepes db
halványító zeller 4 közepes szár
retek 4 db