Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhtúrós-kolbászos sajttekercs

Juhtúrós-kolbászos sajttekercs
Juhtúrós-kolbászos sajttekercs
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom hidegtálra való, de egy reggelihez is nagyon jól jöhet. Éjszaka áthűl, reggel könnyen szeletelhető.

hozzávalók / 6 adag

Sajtkrém

Túrós krém

Összeállítás

Szólj hozzá!

elkészítés

Sajtkrém

  1. A sajtos krémhez alaposan összekeverjük a kolbászos sajtot, vajat, paprikakrémet.

Túrós krém

  1. A túrós krémhez összekeverjük a juhtúrót, tejfölt, apróra vágott kolbászt.

Összeállítás

  1. Munkalapra alufóliát terítünk, a hozzánk közelebb eső oldalra, kettő sorban ráterítjük a 8 db sonkaszeletet, majd a sonka mögé a 8 db sajtszeletet.
  2. A sonkára kenjük a sajtos, a sajtra a túrós krémet.
  3. Alufólia segítségével feltekerjük.
  4. Éjszaka hűtőszekrényben áthűl, másnap könnyen szeletelhető.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 953
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A konyha világa

Mióta szakács: 2015.03.17.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sajttekercs, sajtos falatkák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

500
kockasajt 8 db
vaj 5 dkg
paprikakrém 1 teáskanál
juhtúró 25 dkg
tejföl 2 ek
gyulai kolbász 8 dkg
gépsonka 20 dkg
ementáli sajt 20 dkg