Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhtúróval göngyölt pulykamell

Juhtúróval göngyölt pulykamell
Juhtúróval göngyölt pulykamell
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy hűtőürítő-akció eredménye. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A juhtúrót és a sajtot összekeverjük.
  2. A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, megtöltjük a juhtúrós keverékkel, fogpiszkálóval rögzítjük.
  3. A tekercseket enyhén megsózzuk (sósabb juhtúró esetében a lépés elmaradhat).
  4. Az olajon a tekercsek külsejét aranysárgára pirítjuk.
  5. A húst hőálló tálba fektetjük, aláöntjük a kisült zsírt, előmelegített sütőben, lefedve, 40 perc alatt készre sütjük. A fogpiszkálókat érdemes még melegen eltávolítani.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 131
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

szépróza

Mióta szakács: 2010.08.10.
96 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
maradék ételből: maradék tejtermékből
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúróval töltött göngyölt pulykamell, pulykamell juhtúrós töltelékkel töltve, göngyölt pulykamell juhtúróval töltve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

729
pulykamell 50 dkg
juhtúró 10 dkg
sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek