Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhtúróval töltött csirkemell salátával

Juhtúróval töltött csirkemell salátával
Juhtúróval töltött csirkemell salátával
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A töltött csirkemell juhtúróval melegen a legfinomabb, úgyhogy melegen tálaljuk.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellfiléket hosszában kettévágjuk úgy, hogy a közepén egyben maradjon a hús. Egy kicsit megkloffoljuk fólia alatt. A fűszereket összekeverjük (lehet bármilyen ízlés szerint), majd beszórjuk vele a hússzeleteket. Hagyjuk állni kb 1 órát.
  2. Ezután a juhtúrot, a tejfölt, az összetört fokhagymát jól összekeverjük. Majd a hússzeleteket megtöltjük a krémmel és összehajtjuk a húst. A szélét jól lenyomkodjuk, hogy a krém ne folyjon ki.
  3. Majd panírozzuk be (liszt, tojás, zsemlemorzsa), és közepes lángon forró olajban süssük ki. 
  4. A salátát megmossuk, a leveleit tépkedjük szét kisebb darabokra. A mártás alapport elkészítjük.
  5. Tálalhatjuk úgy is, ahogy a képen van, vagy kinek hogy tetszik jobban.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 786
elküldve: 3
receptkönyvben: 187
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

erikamama

Mióta szakács: 2012.05.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúróval töltött rántott csirkemell, rántott csirkemellfilé juhtúróval töltve, juhtúrós csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1634
csirkemell filé 2 db
juhtúró 30 dkg
tejföl 1 dl
fokhagyma 8 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg
tojás 3 db
napraforgó olaj 4 dl
fejessaláta 1 db
ezersziget öntet 200 ml