Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhtúróval töltött gomba tenzília konyhájából

Juhtúróval töltött gomba tenzília konyhájából
Juhtúróval töltött gomba tenzília konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Barátnőmtől hallottam az alapreceptet, ami a következő: a gombát megtöltjük juhtúróval, megszórjuk egy kis borssal. Ezt fejlesztettem kicsit tovább, örök hála az ötletért! :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a gombafejeket. A szárát kiszedjük és apróra vágjuk.
  2. A juhtúrót kikeverjük a joghurttal, az apróra vágott petrezselyemmel, az apróra vágott gomba szárával és egy kis őrölt borssal.
  3. A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel. Ízlés szerint megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe addig sütjük, míg a sajt aranybarnára nem sült.
  4. Köretnek barnarizs ajánlott.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 18 712
elküldve: 3
receptkönyvben: 334
elkészítve: 24/30
Facebookon megjelent: -

szakács

tenzília

Mióta szakács: 2012.05.12.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúróval töltött gomba, töltött gombafejek, töltött gomba sajttal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ssari
ssari Tue, 2014-09-16 20:07

Annyit módosítottam, hogy friss házi zöldfűszeres krémsajtot tettem bele joghurt és sajt helyett. Valami isteni lett!!!!! :)

Polly99
Polly99 Sat, 2012-12-08 20:47

Egyszerűen nagyszerű :) Nagyon finom lett, köszönöm a receptet.

564
gomba 50 dkg
juhtúró 10 dkg
joghurt 2 ek
petrezselyem 1 csokor
sajt 20 dkg
bors 0 ízlés szerint