Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhtúróval töltött gombafejek barna rizzsel és tartármártással

Juhtúróval töltött gombafejek barna rizzsel és tartármártással
Juhtúróval töltött gombafejek barna rizzsel és tartármártással
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó étvágyat kívánok hozzá.
Észrevételeket és visszajelzéseket megköszönöm.

hozzávalók / 4 adag

Főfogás

Köret

Mártás

Szólj hozzá!

elkészítés

Főfogás

  1. A gombafejeket megmossuk, megtisztítjuk, és a tönkjüket eltávolítjuk.
  2. A juhtúrót kis tálba tesszük, hozzáadjuk a borsot és petrezselymet ízlés szerint, és összedolgozzuk.
  3. A gombafejeket megtöltjük a juhtúróval, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük, vagy amíg kicsit meg nem barnul.

Köret

  1. Egy tálba vizet rakunk (kb. dupla annyi mennyiségű vizet, mint amennyi rizst akarunk főzni), sózzuk, majd forrás után beleöntjük a rizst, és puhára főzzük.

Mártás

  1. Egy tálba összekeverjük a tejfölt, majonézt, egy teáskanál mustárt, egy kis kávéskanál porcukrot, és ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 197
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

S_Tomi

Mióta szakács: 2017.02.15.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúrós gomba, töltött csiperke tartárral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

503
csiperkegomba 10 nagy db
juhtúró 200 g
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
barnarizs 1 bögre
0 ízlés szerint
víz 5 dl
tejföl 125 g
majonéz 70 g
mustár 1 teáskanál
porcukor 1 csipet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint