Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsacomb sült zöldségekkel

Kacsacomb sült zöldségekkel
Kacsacomb sült zöldségekkel
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvező áron volt a kacsacomb és a batáta is. Nem tudtam otthagyni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, teszünk rá kakukkfüvet és rozmaringot, egy napra hűtőbe tesszük.
  2. Másnap a batátát megpucoljuk, feldaraboljuk, a répákat megpucoljuk, hosszúkás darabokra vágjuk. A paprikát félbevágjuk.
  3. A combokat kevés kacsazsír hozzáadásával megsütjük.
  4. Ezalatt egy másik serpenyőben a zöldségeket is megsütjük.
  5. Tálaláskor szedünk mindenből egy tányérra, vörösbort iszunk mellé.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 077
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

karottás kacsasült, sült kacsa batátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1097
kacsacomb 2 db
édesburgonya 1 db
sárgarépa 2 közepes db
hegyes erős paprika 1 közepes db
paradicsom 2 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
napraforgó olaj 2 ek
kakukkfű 4 szál
rozmaring 1 szál
kacsazsír 0.5 ek