Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsacomb vele sült zöldségekkel

Kacsacomb vele sült zöldségekkel
Kacsacomb vele sült zöldségekkel
80 perc / előkészület: 10 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem az egyszerűen elkészíthető ételeket, ez esetben a kacsa volt terítéken.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombot befűszerezzük.
  2. A zöldségeket megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk.
  3. Egy nagyobb tepsit vastagon kikenünk zsírral, belefektetjük a kacsacombokat, mellé halmozzuk a zöldségeket.
  4. Fólia alatt kezdjük sütni az ételt, mikor a hús zsírja kisült, levesszük a fóliát, és tovább sütjük, amíg megpirul a hús teteje.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 523
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

d0rka

Mióta szakács: 2013.01.20.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis kacsa zöldségekkel, zöldséges tepsis hús, zöldségekkel sült kacsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1011
kacsacomb 4 közepes db
burgonya 1 kg
sárgarépa 4 közepes db
cukkini 1 közepes db
karalábé 1 közepes db
zeller 1 közepes db
mangalica zsír 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint