Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsamáj kapribogyós mártásban

Kacsamáj kapribogyós mártásban
Kacsamáj kapribogyós mártásban
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg resztelt májat akartam készíteni, aztán kicsit tovább variáltam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamájat falatnyi darabokra vágjuk. A vöröshagymát négybe vágjuk, majd felszeleteljük. A fokhagymát felkockázzuk.
  2. Kevés olívaolajon a hagymaszeleteket kevergetve megdinszteljük. Hozzáadjuk a májat, erős lángon gyakorlatilag megpirítva megsütjük.
  3. A végén hozzáöntjük a főzőtejszínt és a kapribogyót, sózzuk, borsozzuk, kevergetve besűrítjük a mártást.
  4. Krumplipürével tálaltam.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 201
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
287 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes máj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

403
olívaolaj 1 ek
kacsamáj 30 dkg
főzőtejszín 2 dl
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 1 gerezd
kapribogyó 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint