Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsamell almás tepsis burgonyával

Kacsamell almás tepsis burgonyával
Kacsamell almás tepsis burgonyával
85 perc / előkészület: 15 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Így nagyon szaftos, ízletes kacsát kapunk. A sütő elvégez helyettünk mindent, a végén már csak tálalnunk kell.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamell bőrös oldalát beirdaljuk, mindkét oldalát befűszerezzük alaposan.
  2. Serpenyőben, forró olajban kérgesítjük mindkét oldalát (8-10 perc).
  3. Utána áthelyezzük Pataki-tálba vagy öntöttvas tálba, felöntjük vízzel, kis olajjal, ráhelyezzük a baconszeleteket. Mellédobáljuk a felcikkezett burgonyát és almát, lefedjük. Előmelegített 170 fokos sütőbe toljuk, 1 óráig sütjük. (Néha megforgatjuk a burgonyát.)
  4. Majd a fedő levétele után magasabbra állítjuk a hőfokot, és pirosra pirítjuk a kacsamellet (burgonyát is).
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 19 536
elküldve: 9
receptkönyvben: 103
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Chrissyke

Mióta szakács: 2011.08.19.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült kacsamell, almás kacsamell, baconszalonnás kacsamell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1716
kacsamell 2 közepes db
bacon 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
víz 1 dl
napraforgó olaj 1 dl
burgonya 1 kg
alma 2 db