Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsamelles bagel fügével

Kacsamelles bagel fügével
Kacsamelles bagel fügével
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindannyian ismerjük a kávézók-szendvicsezők méregdrága bageljeit.
Na ennek most vége, mert otthon is egyszerűen és sokkal olcsóbban elkészíthetőek ezek a szuper szendvicsek!
Kacsamelles bagel fügével, kecskesajttal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az első hét alapanyagot egy lábasba öntjük, és 15 percig főzzük. Egy botmixer segítségével pépes állagúra turmixoljuk, majd félretesszük.
  2. A megtisztított kacsamell bőrét bevagdossuk, sóval, borssal fűszerezzük, majd serpenyőben mindkét oldalát néhány percig sütjük.
  3. Egy kisebb tepsibe rakjuk, és 200 fokon még 15 percig sütjük. A szeletelés előtt hagyjuk 10 percig pihenni.
  4. A bageleket félbevágjuk, megkenjük a fügés krémmel, jöhet egy adag bébispenót rá, majd a kacsamellszeletek, és végül az utolsó réteg a kecskesajtszeleteké.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 728
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 6

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szendvics
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fügekrémes bagel

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

640
alaplé 1 dl
vörösbor 1.5 dl
füge 6 db
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
barna cukor 3 ek
kacsamell 1 db
bagel 4 db
spenót 2 dkg
kecskesajt 10 dkg