Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsasaslik

Kacsasaslik
Kacsasaslik
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a pecsenye-kacsamellet készíteni és enni is. Pillanatok alatt elkészül.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamellet kb. 3x2-3 cm-es kockákra vágjuk, és a fűszerekbe téve 2 órát pihentetjük.
  2. Az ananászt meghámozzuk, és nagyjából akkora kockákra vágjuk, mint a húst.
  3. Felváltva húst és ananászt tűzünk a saslik pálcára, majd először a bőrös felével lefele fordítva, grill lapon minden oldalát körbesütjük.
  • tepsi mérete: 40x27 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 765
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

saslik kacsahúsból, ananászos kacsahús

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

232
worcestershire-szósz 2 ek
szójaszósz 2 ek
chiliszósz 2 ek
kacsamell 40 dkg
ananász 0.5 db