Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kagylós makaróni 20 perc alatt

Kagylós makaróni 20 perc alatt
Kagylós makaróni 20 perc alatt
23 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám pompás receptje, hétköznap esténként gyorsan összedobható vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Forró olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a fokhagymát.
  2. Közben feltesszük főzni a tésztát.
  3. A mélyhűtött kagylót rádobjuk a hagymára, és 2-3 percig pirítjuk.
  4. Felöntjük a borral és megszórjuk a petrezselyemmel. Már csak rövid ideig tartjuk a gázon, hogy a petrezselyem friss maradjon.
  5. Összekeverjük a kifőtt, leszűrt tésztával, tetszés szerint fűszerezhetjük borssal.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 5 810
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szonja

Mióta szakács: 2014.08.25.
16 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

makaróni kagylóval, petrezselymes tészta kagylóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

415
kagyló 20 dkg
makaróni 120 g
fokhagyma 2 gerezd
fehérbor 1 dl
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 1 csokor
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db