Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakaós palacsinta gesztenyés töltelékkel

Kakaós palacsinta gesztenyés töltelékkel
Kakaós palacsinta gesztenyés töltelékkel
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Házi készítésű gesztenyemasszával még finomabb. Én azzal készítettem.

hozzávalók / 4 adag

Palacsintatésztához:

Töltelékhez:

Szólj hozzá!

elkészítés

Palacsinta tésztához:

  1. A lisztet, kakaóport egy tálba tesszük.
  2. A tojásokat beleütjük, majd a tejjel simára keverjük.
  3. Csak ezután hígítjuk szódavízzel. Majd megsózzuk, az olajat is beleöntjük,15 percig pihentetjük, és az így kapott masszából a palacsintákat egyesével kisütjük.

Töltelékhez:

  1. Gesztenyemasszát a mascarponével, rummal és a porcukorral kikeverjük, és a palacsintákat megtöltjük vele.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 909
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kakaós tésztájú palacsinta, gesztenyés mascarponekrémmel töltött palacsinta, palacsinta gesztenyés krémmel töltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

731
finomliszt 20 dkg
cukrozatlan kakaópor 3 ek
tojás 2 db
tej 3 dl
szódavíz 2 dl
1 csipet
napraforgó olaj 4 ek
gesztenyemassza 25 dkg
mascarpone 25 dkg
rum 1 ek
porcukor 2 ek