Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakaós piskóta Vásárhelyi Mária konyhájából

Kakaós piskóta Vásárhelyi Mária konyhájából
Kakaós piskóta Vásárhelyi Mária konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezek a piskóták egyszerűek és gyorsan elkészülnek, mindig variálok rajta, hogy az unokáim ne unják meg!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az 5 tojássárgáját a cukorral fehéredésig keverjük.
  2. Beletesszük az olajat, és kavargatjuk.
  3. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és lassan hozzáadjuk.
  4. Beletesszük a két kanál kakapórt, és kavargatjuk.
  5. Aztán felverjük a tojásfehérjét, szép lassan összekeverjük, hogy ne törjön a fehérje.
  6. Kivajazzuk a tepsit, és elegyengetjük benne.
  7. Forró sütőbe rakjuk, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 781
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vásárhelyi Mária

Mióta szakács: 2015.03.12.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
receptverseny: Vénusz húsvéti receptverseny
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

márványos szelet, kakaós kocka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

982
sütőpor 1 csomag
finomliszt 0.5 bögre
tojás 5 db
cukor 20 dkg
napraforgó olaj 2 dl
cukrozatlan kakaópor 2 ek