Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakashere vérével

Kakashere vérével
Kakashere vérével
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vidéki élethez a szárnyasok rendszeres vágása is hozzátartozik, és többnyire a kakasok kerülnek szomorú sorsra. Most gyermekeim (!) egyik kedvenc ételét osztom meg. Rendszerint, nekünk szülőknek nem is marad.  :-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előkészítés: A megalvadt vért felkockázzuk, a hagymát megtisztítjuk, julienne-re vágjuk. A farhát hájat apró részekre osztjuk.
  2. Előbb a hájat kiolvasztjuk, majd amikor a töpörtyű üveges lesz, hozzáadjuk a májat, felkockázott vért és a kakasherét. Amikor megpirult, hozzáadjuk a hagymát, 5-10 percig dinszteljük, néha-néha megkeverjük.
  3. Legvégén sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. Főtt rizs és spenótfőzelék társaságában tálalom. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 348
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gourmand

Mióta szakács: 2015.02.01.
34 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült kakashere

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

252
kakas 30 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
1 csipet
bors 1 csipet
majoranna 1 csipet