Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakasvégtagok ősiesen

Kakasvégtagok ősiesen
Kakasvégtagok ősiesen
160 perc / előkészület: 10 perc főzés: 120 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alábbi recepthez két kifejlett kakas végtagjait használtam. 

hozzávalók / 4 adag

  • 2 kg kakas (4 alsócomb, 4 felsőcomb, 4 szárny)
  • 1 l tej
  • 2 kávéskanál
  • bors ízlés szerint
  • 2 l víz

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat és a szárnyakat a sóval és borssal 2-2,5 órán keresztül előfőzzük, majd lecsepegtetjük.
  2. A lecsepegtetett darabokat éjszakára tejbe áztatjuk, és másnapig hűtőszekrényben tároljuk.
  3. Grillen mindkét oldalán alaposan átsütjük. Ízlés szerint fűszerezzük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 259
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gourmand

Mióta szakács: 2015.02.01.
34 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kakas grillen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

871
kakas 2 kg
tej 1 l
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
víz 2 l