Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakukkfüves-citromos garnéla

Kakukkfüves-citromos garnéla
Kakukkfüves-citromos garnéla
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nem csak finom, de jól kinéző ételt akarsz készíteni, akkor mindenképp javaslom a garnélákat. Különlegesek, és ízesítése miatt egyszerűen ellenállhatatlan.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Garnélákat átmossuk, majd egy kis tálkába egy kanál kókuszolajat teszünk. Ebbe az olajba belekeverünk ízlés szerint kakukkfüvet és citromlevet.
  2. A garnélákat megforgatjuk a keverékben, és forró serpenyőben 3-3 percig sütjük mind a két oldalát. Ezután ismét fűszerezzük kakukkfűvel, és tehetünk bele még egy kiskanál citromlevet az intenzív íze miatt. Sózzuk ízlés szerint.
  3. Tálaláskor a már elkészült kínai zöldségkeveréket és a salátaleveleket a tányérra készítjük, és a frissen kisült garnélákat elhelyezzük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 469
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

MS Reni

Mióta szakács: 2017.09.25.
4 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

fűszeres garnéla

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

130
garnéla 200 g
kókuszolaj 1 ek
kakukkfű 0 ízlés szerint
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
kínai zöldségkeverék 10 dkg
salátalevél 2 db