Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakukkfüves töltött libacomb

Kakukkfüves töltött libacomb
Kakukkfüves töltött libacomb
140 perc / főzés: 20 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Márton napjára készítettem, mert azt olvastam, hogy aki ilyenkor nem eszik libát, azzal valami rossz fog történni. :D Nem vagyok babonás, csak valami indok kellett, hogy a férjemmel megetessem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combok bőrét felfejtjük, és sóval, borssal bedörzsöljük minden oldalról.
  2. A töltelékhez a zsömléket tejbe beáztatjuk. Miután kinyomkodjuk, keverőtálban összekeverjük a tojással, a felaprított vagy lereszelt vöröshagymával, petrezselyemmel, kakukkfűvel, chilivel, sóval, borssal.
  3. A masszát a bőr alá töltjük, és fogpiszkálóval tűzzük meg.
  4. Kevés olajat öntünk a tepsibe, majd a combokat belefektetjük, és alufóliával letakarjuk. Sütőben puhára pároljuk 1 óra alatt, majd a fóliát levéve ropogósra sütjük.
  5. Tejszínben sült krumplival tálaljuk.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 273
elküldve: 4
receptkönyvben: 95
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

blacktori

Mióta szakács: 2010.11.07.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szezon: ősz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: Márton-nap

egyéb elnevezések

Márton napi libacomb, töltött libacomb tejszínben sült burgonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1034
libacomb 2 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
zsemle 2 db
tojás 1 db
vöröshagyma 1 kis fej
petrezselyem 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek