Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaliforniai citromos-barackos csirke kuszkuszbatyuban

Kaliforniai citromos-barackos csirke kuszkuszbatyuban
Kaliforniai citromos-barackos csirke kuszkuszbatyuban
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor a nyár ízeit akarjuk a tányérunkra varázsolni a kaliforniai konyha könnyedségével, hogy kedveskedjünk gyomrunknak ezzel a nem megterhelő főfogással.

hozzávalók / 3 adag

Kuszkusz

Barackos csirkeragu

ajánlat

Az étel gyorsan elkészül, bármikor ajánlom egy nagy pohár friss gyümölcslével.

Szólj hozzá!

elkészítés

Kuszkusz

  1. Forraljuk fel a vizet, majd adjuk az edénybe az előkészített kuszkuszhoz, és keverjük el a fűszerekkel, majd fedjük le az edényt, és tegyük félre.
  2. Öntsük le, és tegyük félre a konzerv kukoricáról és a borsóról a levet. Tegyük fel a borsó és a kukoricaszemeket főni lassú tűzön, lábasban.
  3. Evőkanállal folyamatosan adagoljuk hozzá a félretett levüket, majd, amikor elfövi a levét, újabb evőkanállal egészítsük ki edényünket. A végeredményben egy forró, kb. 1 dl folyadékot tartalmazó, kukoricás-borsós keveréket kapunk.
  4. A lefedett kuszkuszt lazítsuk fel egy villa segítségével, majd keverjük bele a vajat, végül öntsük nyakon, és keverjük el a borsós-kukoricás mixszel, és újra fedjük le, tegyük félre.

Barackos csirkeragu

  1. A feldarabolt csirkecombfiléket kevés forró olajban pirítsuk meg közepes hőfokon. Fűszerezzük sóval és borssal.
  2. Mielőtt leégne a hús, adjuk hozzá a kockára vágott őszibarackot, amitől kevés levet fog kapni. Főzzük össze kicsit, majd fessük sárgára a kurkumával.
  3. Szedjünk egy pár kanál kuszkuszt egy alufóliára, szedjünk rá pár kanállal a húsos raguból, és ízlés szerint locsolgassuk meg citromlével.
  4. Formáljunk a megrakott alufóliából batyukat, és tegyük előmelegített sütőbe (200 C) kb. 10 percre.
  5. Borítsuk a fólia tartalmát kis tálkába, és ízlés szerint locsolgassuk még friss citromlével.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 878
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Chef Petersson

Mióta szakács: 2013.09.05.
6 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült csirkecombok kuszkusszal, barackos csirke zöldséges kuszkusszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

730
kuszkusz 250 g
vaj 2 ek
0 ízlés szerint
csemegekukorica 180 g
zöldborsó 180 g
víz 2 dl
citromlé 1 ek
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
csirkecomb 400 g
őszibarack konzerv 200 g
0 ízlés szerint
kurkuma 1 ek
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek