Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás cékla gomolyával és mandulával recept

hozzászólások (4)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 1348 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

összesen: 2697 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 216 kcal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Mon, 2013-10-28 13:21

Kedves Zilka!

Egy ujabb recepted, mely ismet "szivemhez szol"! Nagyon tetszik, es persze elteszem a receptkönyvembe - mert kiprobalasra igen erdemleges finomsag!:)

Köszönettel, Marti

ZilkaZil
ZilkaZil / ZilkaZil Mon, 2013-10-28 17:57

Kedves Márti!
Örülök, hogy megint sikerült neked valót csinálnom :) Télen nagyon sok céklát szoktam enni, majd jönnek még az egyéb találmányok.
üdv, Zilka

marti48
Marti48 / marti48 Mon, 2013-10-28 18:21

Kedves Zilka, örömmel varom tovabbi ceklareceptjeidet! En is nagyon szeretem. Üdv.: Marti

U.i.: Mit ajanlasz gomolya helyett? Ezt sajna Nemetorszagban nem tudok beszerezni.

ZilkaZil
ZilkaZil / ZilkaZil Mon, 2013-10-28 18:52

Hát...nem is tudom. Annyi segíthet, hogy a fehérebb színű, gumisabb állagú, alacsonyabb zsírtartalmú sajtok jók erre leginkább (de sajnos megint csak magyar terméket jutnak eszembe) Amik biztosan nem jók, azok az ementálira hasonlító zsírosabb fajták. Egyébként otthon is lehet nagyon könnyen készíteni olyan sajtot, ami grillezhető; itt a NS-n is lehet találni "házi sajt" néven. A gomolyához mondjuk juhtej kéne, meg egy füstölő, ezek nekem nem mennének :)

1348
cékla 2 közepes db
alma 1 közepes db
mandula 6 dkg
gomolya sajt 40 dkg
ecetes torma 1 ek
olívaolaj 6 ek
bors 0 ízlés szerint
vaj 2 dkg