Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás vajas piskóta fordítva recept

hozzászólások (10)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

Pudingos-almás részhez

Piskótához

összesen: 477 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

Pudingos-almás részhez

Piskótához

összesen: 2847 kcal

energiatartalom / 100 g *

Pudingos-almás részhez

Piskótához

összesen: 131 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Tue, 2014-12-09 21:13

Kipróbáltam, némi változtatással, mert nálunk nem lehet tejszínes pudingport kapni, de csináltam helyette egy adag panna cottát. Szerencsére a mi sütőformáink mindenfelé nyithatók-szétszedhetők, ezért nem kellett az alufóliás trükk sem. A végeredmény igazán meggyőző volt, biztosan gyakran fogom készíteni.

Gabys
Gabys / Gabys Wed, 2014-12-10 13:51

Kedves libaláb,

nagyon örülök, hog elégedett voltál, köszönöm, hogy megírtad:) A panna cotta pedig egy szuper ötlet volt! Kellemes készülődést kívánok az ünnepekre, üdvözlettel: Gabi

palice
palice / palice Thu, 2013-09-19 16:31

Szia Gabi!
Tegnap megsutottem az almas piskotadat! Az eredmeny:Csatlakozunk a "fiuk" velemenyehez!!! :)
Szeretnem kakaosan is kiprobalni! Te szerinted kakaosan hogyan lehetne elkesziteni? 1-2 kanal liszt helyett tegyek kakaot? Te hogyan csinalnad?
En kiprobalnam kakaosan kortevel es karamell pudinggal...
Koszonettel,Alice.

Gabys
Gabys / Gabys Fri, 2013-09-20 12:32

Szió Alice:)
Nagyon örülök, hogy csatlakoztatok a véleményhez:) A két fiam és a férjem eléggé kritikusak, bár a férjem kicsit diplomatikusabb:)) Csak az általuk "bevizsgált" receptjeim szerepelnek, mióta úgy gondoltam szakácsként is szerepelek itt:) Én a kakaósat úgy csinálnám, hogy 4 ek.lisztet összekevernék 2 ek. jó minőségű kakóval, hogy könnyebben tudjam eldolgozni a többivel, ne törjem a habot és ne is legyen foltos csíkos a piskóta. Szerintem kivitelezhető, körtével és a karamell pudinggal biztos finom lesz. Ha elkészíted kiváncsi leszek a végeredményre, ird meg lécci. A karamellt különösen kedvelem. Szép hétvégét kívánok: Gabi

Gabys
Gabys / Gabys Sun, 2013-10-06 12:57

Szió:)
Megnéztem, ígéretes:) Máris mentettem, én is elkészítem ebben a formában. Nagyon kedves vagy, köszönöm az ajánlásodat !!! Kellemes vasárnapot és nagyon szép hetet kívánok:) Gabi

Gabys
Gabys / Gabys Wed, 2013-09-18 13:09

Szia Alice,
Sima egyszerű konyhai alufóliával béleltem ki. Tudod olyannal, amit a tepsikre teszünk, mikor szorosan le akarjuk zárni a benne lévő cuccos sütésekor. Nem olvad meg, és nem sül rá az almára és a piskótára. De a tortaforma (vagy amiben sütöd) oldalán nagyon alaposan simítsd el, hogy ne ragadjon bele a piskóta. Nem kérdezel hülyeséget, a biztonság kedvéért én is inkább kérdezek:) Remélem segítettem:) Üdv: Gabi

palice
palice / palice Wed, 2013-09-18 12:54

Szia Gabys!
Bocsika,lehet,hogy hulye kerdes,de milyen alufoliat hasznalsz? Egyszeru,elelmiszer foliaval belelted ki? nem olvad el,nem sul ra, meg ilyenek....? :) koszike elore is a valaszt!
Udv,Alice.

477
tejszínízű pudingpor 1 tasak
tej 0.5 l
cukor 3 púpozott ek
fahéj 1 kávéskanál
alma 4 nagy db
tojás 6 db
cukor 6 ek
finomliszt 6 evőkanál
sütőpor 0.5 csomag
vaj 10 dkg