Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszpikos sertésnyelv tojással Gabystól recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 284 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 1704 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 120 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vcsuka
pussycat / vcsuka Fri, 2013-01-11 09:36

Ezt en is el szeretnem kesziteni, jo a recept, csak egy kerdesem lenne, hogy a 6 dl vizet a szivnek a fozolevebol vetted el? Kellemes hetveget!!! udv. Veronika

Gabys
Gabys / Gabys Fri, 2013-01-11 12:11

Szia Veronika,
nem, tiszta vizet kell használni. A nyelv főzőlevét kiöntöm, ha megfőttek és kihűltek benne a nyelvek.
Jó pihenést a hétvégére:) Gabi

Pezo
pezo / Pezo Thu, 2013-01-10 16:29

Kedves Gabys!
Nagyon jó ötlet, kocsonyfőzéskor a sima kocsonyalé mehet rá zselatin nélkül is szerintem.
Üdv.: pezo / Gyöngyi

Gabys
Gabys / Gabys Thu, 2013-01-10 16:38

Kedves Gyöngyi,
tökéletesen igazad van. A jó kocsonyalé megdermed. Hogy ez nem jutott még eszembe, mikor kocsonyát főzők........:DDDD Köszi az ötletet, mentettem:) Máris érdemes volt feltennem a receptet ! További szép napot Neked, Gabi

Miss Sweetly
Miss Sweetly / Miss Sweetly Thu, 2013-01-10 13:37

Kedves Gabys!
Mostanában rá álltam a hidegtálak készítésének fortélyaira. Zselével még nem dolgoztam, de ki akarom próbálni. Épp van itthon sertésnyelvem, abból leves lesz, de utána ezt a receptet fogom elkészíteni mert nagyon tetszik úgy ahogy van! :) További szép napot!
Üdvözlettel: Miss Sweetly

Gabys
Gabys / Gabys Thu, 2013-01-10 13:59

Kedves Miss Sweetly,
érdemes elkészíteni, mert nagyon finom:) Horváth Rozi féle étkezési zselatint használok itt is, és minden hidegtálhoz, mert megbízható. Nagyon szeretem a hidegtálakat, mert könnyű, olcsónak mondható és (szerintem) laktató kaják. Találsz nálam még néhányat. Ha elkészítetted, örülni fogok a visszajelzésednek:) Szép napot Neked is, Gabi

284
sertésnyelv 60 dkg
tojás 3 db
alaplé 6 dl
zselatin 25 g
1 ek
fokhagyma 5 gerezd