Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bacon-ös-sajtos pulykafonat rántva recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A töltött pulykamellhez

A panírozáshoz

A sütéshez

összesen: 2099 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A töltött pulykamellhez

A panírozáshoz

A sütéshez

összesen: 8386 kcal

energiatartalom / 100 g *

A töltött pulykamellhez

A panírozáshoz

A sütéshez

összesen: 333 kcal

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Tue, 2011-03-01 22:53

Edit!
Megtaláltam ezt a kincsedet:-))
Tudtam, hogy a Te alkotásod, mert a tányért a háttérben felismertem:-)))
Azon kívül ,ilyen laktató csodát, tudom hogy Te alkothatsz csak, valódi anyuka-menü!:-)))
Csak azt nem tudom, hogy miért most fedeztem én ezt fel?:-( De megvan:-))
Elmentve:-)) Szép hetet! Éva-Anyóca

laraed
Edit / laraed Wed, 2011-03-02 12:20

Kedves Éva! Ne is mond. Annyira finom , hogy amikor néha ránézek a képre másnap biztos megcsinálom:)) Ezért inkább nem is nézegetem nagyon , mert amilyen finom olyan hizlaló is.Üdv Edit

illesera
illesera Sun, 2010-10-24 11:33

Sziasztok !
tegnap ezt sütöttem ebédre, nagyon finom lett ! Ha legközelebb készítem, akkor a húsból vékony szeleteket fogok vágni, amit legalább 1 éjszakára tejben áztatok, mert nekem így kicsit száraz volt a bacon ellenére is. Most is elszeleteltem a húst, és a szeleteket úgy vágtam 3 csíkra, hogy a hús teteje egyben maradt, így a fonás sokkal könnyebb volt, jó szorosra lehetett rögzíteni, nem is folyt ki a sajt sehol! Ajánlom mindenkinek, nagyon jó recept !
Köszönettel
era

laraed
Edit / laraed Sun, 2010-10-24 15:25

Kedves Era ! örülök , hogy ízlett tényleg nagyon fincsi . Most kedvet is kaptam hozzá . Lehet , hogy holnap el is készítem. Üdv Edit

laraed
Edit / laraed Sun, 2010-10-17 11:17

Kedves Sztoth! Igen inkább szelet legyen és nem kocka mert akkor eltörik és nem hajlik szépen a fonáskor. Lehet hogy nem a legjobban írtam le. A lényeg hogy vágsz egy szelet sajtot ami 2mm vastag kb és azt még felvágod csíkokra. kb 1cm - re pl: ha trappista sajtból készíted vágj egy vékony szelet sajtlapot és azt vágd még három csíkra . kb annyi fér rá egy hús csíkra rá. Remélem most még bonyolultabb vagyok:)))))) Üdv Edit

sztoth
Szasza / sztoth Sun, 2010-10-17 08:33

Ez most komoly, hogy 2 mm-es csíkokra kell vágni a sajtot? Nem 2 cm-esre? Mert különben egyszerűbb, ha lereszelem...
Amúgy nagy gratula a receptért, biztos finom lehet. Ki fogom próbálni.

laraed
Edit / laraed Tue, 2010-06-01 14:06

Próbáld ki tényleg nagyon fincsi. Én holnap csinálom meg az egész család részére mert múltkor , csak ezt az egyet csináltam ami a képen van. üdv Edit

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-05-31 20:05

Hú ez nagyon guszta ! Szinte érzem az ízét a számban !

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-05-31 20:04

Hú ez nagyon guszta ! Szinte érzem az ízét a számban !

maria_0725
Sárvári Mária / maria_0725 Fri, 2010-05-28 10:37

Nem rossz ötlet, nagyon gusztán néz ki!
Azt hiszem érdemes lesz kipróbálni!
Natúron sütött pulykafonatot én is szoktam készíteni. Olyankor előveszem a régi szenes vasalót, jól felforrósítom, és azzal nyomtatom le a fonatokat a rostsütő serpenyőmben.

2099
pulykamell 1 kg
trappista sajt 30 dkg
bacon 40 dkg
tojás 2 db
finomliszt 25 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl