Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bajor töltött rostélyos recept

hozzászólások (19)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 1246 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 4972 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 245 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (19)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szneki
Szneki / szneki Fri, 2011-09-09 15:36

mi ez a moderálás?pfff, de sz@r,majd ezt is kimoderálják biztos,a nosaltyn vannak ennél csípősebb hozzászólások is,van egy tippem hogyan történhetett ez meg,no komment...
mindenkinek szép hétvégét,és éljen a bajor töltött rostélyos!
üdv.:Zska

fofika78
fofika78 Thu, 2011-09-01 16:29

Sziasztok!
Látom hatalmas vita volt, de én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek lehet véleménye, még ha az egy picit bántó is.
A kaja finom volt frissen, másnap már kevésbé ezért a 10 pontból max 7-et tudnék rá adni. Szerintem ennél az ételnél is nagyon fontos a jó minőségi hús "használata". De sajnos nem mindig jutunk jó minőséghez.

Citromka
Citromka Sat, 2011-09-03 15:07

Kedves Fofika78!
moderálva
A recept finom, igaz nem tudom milyen lehet másnap én csak egy étkezésre készítettem el.
Üdv,
Citromka

Gargoyle
P. / Gargoyle Thu, 2011-09-08 08:56

Tisztelettel kérnénk mindekit, hogy az ehhez hasonló, RECEPTHEZ NEM KAPCSOLÓDÓ vitákat szüntessétek be. A jövőben is hasonlóan moderálásra kerülnek.
A recepttel kapcsolatos véleménynyilvánításnak, építő jellegű vitának természetesen helye van.
De ez már nem az volt.
Köszönettel.

z1
z1 / z1 Thu, 2011-09-08 16:45

...tegnap, sajnos hidegfront volt.
Ebből kifolyólag a fejemben lakó agyrágó bogár elindult és összetalálkozott, a szintén a fejemben lakó grafomán hangyával.
Nagy harc volt!
A végeredményt ismerjük.
Jelzem, én jól szórakoztam.
Viszont, a moderálásokra tekintve ezzel, valószínűleg egyedül voltam.
Ha megsértettem itt valakit, hát azt sajnálom, ill. elnézést kérek.
Szerintem én kulturált hangnemben és stílusban fogalmaztam, annak ellenére, hogy a tartalmi része hagyhatott időnként némi kívánnivalót maga után.
Z.
...bár alapvetően tökéletes vagyok, azért még néha nekem is lehetnek megingásaim:)))

Kispancsa
Kispancsa Mon, 2011-08-22 08:16

talán a krumplitól bajor, de nagyon jól néz ki, és jó is lehet. A recept szerintem korrekt, ezt egy 8 éves is megtudja csinálni, ha már volt fakanál a kezében. Tudja úgy kezdődik, hogy meggyújtjuk a lángot, ha gáz a sütő, mert ha nem akkor elcsavarjuk a gombot.

z1
z1 / z1 Wed, 2011-08-17 19:04

Kedves Manolya!
Ez a recept mitől Bajor, bajoros?
Se gombóc, se káposzta, se valami generál szósz, se izébigyómiegymás.
Mi van a 3. pont után?
Körbe pirítjuk esetleg a göngyölthúst?
Aztán aláöntjük a vizet, amin párolunk?
Vagy külön párolunk?
Miből készül a mártás?
Az alapból?
Ez honnét derül ki?
Ha abból, akkor esetleg pürésítjük, vagy szűrjük?
...vagy ( igénytelenűl ), darbosan tálaljuk?
Vagy ( már megint ) a szerkesztő hibázott?
...egyszer engem kioktattak itt, hogy "úgy kell leírni egy receptet, hogy azt egy nyolc éves is meg tudja főzni".
Mókás.
Nem a recept...
Most utáltok?
Nem baj.
Z.
ui1: A véleményem, mint mindig, most is szubjektiv.
NEM MEGSÉRTŐDNI!!!
ui2: ...ettől éppen ez a recept még lehet, hogy nagyon jó!

Manolya
Manolya / Manolya Fri, 2011-08-26 14:25

Köszönet azoknak akik bevédtek ettől a nem tudom minek véljem támadásnak. Most én is megpróbálom megvédeni magam. Mint tudjuk bárki tévedhet. Volt egy szerkesztési hiba egy enterrel több nyomódott, de a recepttel semmi gond nincs úgy gondolom. Bajor, a krumplis tölteléktől és a szalonnától. Bajorországban létezik ez az étel, hasonlóképp készítik. Nézz utána mielőtt kritizálsz! A hús körbe piríthatod, ha gondolod, elrontani nem fogja! A 3.és 4. pontban le van írva hogyan és miből készül a mártás! Nem tudom mi nem érthető a 3. ponton. Az mind egy serpenyőbe megy a göngyölt hússal együtt és így párolod fedő alatt együtt. Ez nem lesz darabos és igénytelen ahogy írtad, finom pikáns íze van.
A hozzászólásodon nem sértődtem meg, egyszerűen nem értem hogy lehet valaki ennyire piszkálódó és kötözködő. Ennyi, van még kérdés?:)

1246
marharostélyos 70 dkg
burgonya 4 db
mangalica zsír 10 dkg
sonka 10 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vaj 3 dkg
tojás 2 db
tej 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
citrom 0.5 db
finomliszt 1 evőkanál
tejföl 2 dl
mustár 1 teáskanál