Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos-vaníliás-túrós sütemény recept

hozzászólások (7)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A piskótához

A krémhez

A tetejére

összesen: 869 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A piskótához

A krémhez

A tetejére

összesen: 3473 kcal

energiatartalom / 100 g *

A piskótához

A krémhez

A tetejére

összesen: 146 kcal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bobkebabka
bobkebabka Wed, 2015-02-04 14:55

Sziasztok!
Egyszerű elkészíteni, és nagyon finom! Ajánlom mindenkinek! Üdv.: Böbe

pecsibori
pecsibori Fri, 2014-05-23 17:44

Igen, felvertem a tejszínt, igaz, nem kaptam Hulala-t, habtejszínnel készítettem , és tettem hozzá egy habfixálót. Igazság szerint folyósabb lett a krém 5 óra hűtő után, mint amikor elkészítettem. De tényleg nagyon finom az íze, és nem fog kárba veszni! Üdv, Bori

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Fri, 2014-05-23 17:54

Szia! Örülök, hogy azért kanállal megeszitek! Valószínűleg, akkor az volt az oka a folyósabb krémnek, hogy nem a cukrászhabot, azaz a hulalát használtad. Én nagyon szeretem a hulalát, mert még habfixáló nélkül is nem összeeső habot kapok ha felverem. Üdvözlettel:Kinga

pecsibori
pecsibori Fri, 2014-05-23 15:59

Sziasztok! Nekem folyós maradt a túrós krém. Finom, valószínű el is fog fogyni, de kanállal kell enni :)

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Fri, 2014-05-23 16:21

Szia! Még az jutott az eszembe, hogy a tejszínt felverve forgattad bele? Mert ha nem, az is folyóssá tehette! üdv:Kinga

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Fri, 2014-05-23 16:18

Szia! Nem lehet, hogy túl sok folyadékot tettél hozzá? Mert 4 dl folyadékkal a puding sűrű. A túró sem folyik. Ha hozzátetted a 2 dl tejszínt, akkor pont jó állagúnak kellett volna lennie. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj. Mindezek ellenére azért örülök, hogy ízlik! Üdv:Kinga

869
tojás 3 db
finomliszt 9 dkg
cukor 7.5 dkg
narancslé 20 ml
1 csipet
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
tehéntúró 50 dkg
vaníliás pudingpor 1 csomag
őszibarack konzerv 850 g
növényi habtejszín 2 dl
porcukor 6 dkg
cukor 5 dkg
tortazselé 11 g
víz 250 ml