Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A bárányhoz

A fűszervajhoz

összesen: 642 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A bárányhoz

A fűszervajhoz

összesen: 2568 kcal

energiatartalom / 100 g *

A bárányhoz

A fűszervajhoz

összesen: 341 kcal

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

iverson3
Iverson3 / iverson3 Sun, 2014-12-21 22:22

Szia!
Nagyon jó kis recept, elképzelhető, hogy karácsonyi menü lesz belőle. A kérdésem már csak az lenne, hogy a sült paradicsomot te hogy csinálod? Mert sok recept van itt, de a tied nagyon ínycsiklandozóan néz ki... Az aszalt paradicsom recepted megtaláltam, de azért annyira nem kéne kiszárítani, kérlek segíts! :)
Köszi és kellemes ünnepeket!

Coook
Coook / Coook Tue, 2014-12-23 10:36

szia, remélem, nem késő a válasz. A paradicsommal csak annyit csinálok, hogy átforgatom olívaolajban, és kb 1 órára sütőbe teszem, úgy 180-190 fokra. Amikor kirepedezik, akkor jó, addigra koncentrálódnak az édes ízek. Sózni, borsozni pedig utólag is lehet. Boldog Karcsonyt!

642
bárányborda 60 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 0.5 ek
vaj 15 dkg
petrezselyem 2 teáskanál
citromhéj 1 teáskanál
rózsabors 1 teáskanál
0 ízlés szerint