Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai spagetti kölköknek recept

hozzászólások (22)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 690 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2758 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 132 kcal

Hozzászólások (22)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

katyka83
katyka83 Tue, 2017-09-12 15:52

A férjemnek már többféle recept szerint főztem, de eddig sosem ízlett neki, ez viszont nagyon :) Köszönöm a receptet :) A 2 éves kislányomnak is nagyon ízlett :)

janikukac
Janikukac / janikukac Tue, 2015-06-16 22:09

A recept neve mindent visz! :-D Holnap kipróbálom, bár igaz, én vagyok a kölök, és a felnőtteknek fog készülni, de attól még remélem minden sínen lesz.

Urtilia
Urtilia Thu, 2013-07-18 14:02

Mióta megtaláltam a receptedet így készítem és már édesanyám is... =)
Köszönjük!

klm999
klm999 Sat, 2012-11-17 16:53

kiralyosra sikerult a kaja a recept alapjan. de az elkészítés leirasaban oszekeverted a borsikafűvet a bazsalikomal, az elobbit kell a vegen beletenni. aki ismeri ezeket a fuszereket annak ez olyan mint egy nyelvbotlas es lazan korektalja. de aki nem ismeri (mint peldaul en) az konyen elcseszheti ezt a remek kajat. a hozzavalok listajan levo borsikafu linkre katintva vettem eszre a csereberet, maskep lehet hogy a kaja elment volna koszovoba.

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Thu, 2012-12-20 02:10

Kedves Klm999!
Örülök, hogy jól sikerült a spagetti! :)
De nem kevertem össze a fűszereket - jól olvastad! :)
A bazsalikomot az olaszok a végén rakják az ételbe, hiszen az illóolajat nagyon gyorsan elvesztené. Az igazi igazi olasz konyhában azonban kétszer bazsalikomozzák - egyszer az összes fűszer hozzáadásánál - és egyszer a végén. A borsikafű nyugodtan mehet akkor, mikor írtam, semmi gondot nem okoz...:))) kipróbált recept! :)))
A legjobbakat: Mrs Smith

marinegin
Galló Lívi / marinegin Fri, 2011-09-16 10:39

Nagyon finom lett! Igaz én sertéshúsból csináltam, így nem főztem csak kb. 20 percig, és egy kis cukrot is tettem bele, hogy édesebb legyen! eddig porból készítettem csak bolognai-szószt, de ezután sosem fogok! :) Köszi a receptet! :)

Zsolti1983
Zsolti1983 Sun, 2011-04-03 16:19

Mindig is ki szerettem volna próbálni a Bolognait, mindenféle zacsis,meg szintetikus anyag nélkül.Erre a receptre esett a választásom,és nem csalódtam.Nagyon finom, és tartalmas ebéd lett belőle.Köszönöm a receptet, valószínűleg többször is el fogom még készíteni.

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Mon, 2011-04-04 11:51

Kedves Zsolti1983! Nagyon örülünk, hogy ízletesnek találtátok a receptünket! Nagyon köszönjük a kedves visszajelzésedet is! :) A legjobbakat: Mrs Smith

publikus
publikus Tue, 2011-03-15 11:15

Szia, elmentettem, csupán 1 kérdésem volna. Fokhagyma nem kell hozzá?

flikflak
Flikflak / flikflak Wed, 2010-10-13 12:16

Én is hasonlóképp készítem a bolgonait, azzal a különbséggel, hogy pusztán paradicsomsűrítményt használok, s nem ennyiféle "paradicsom-dolgot", s a végén összeturmixolom. Ezt mondjuk makarónitésztával.. Húú.. A tesómék gyerkőcei azt a kivitelezést is imádják, ha nem turmixolom, hanem belerétegezem a tepsibe, a végén tejföllel, s jó vaskos réteg sajttal befedem.. S nemcsk a kölkök imádják így ezeket a dolgokat! Mi is rajongunk értük! :o)
Éljen a tasakosnélküli gasztroparadicsom ;o)

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Wed, 2010-10-13 15:43

Viva! :DD Kedves Flikflak! Ezen a véleményen vagyunk mi is! A sűrített tubusos paradicsomot azért szeretjük, mert hozzáadott cukor nélkül is nagyon finom édes. A paradicsomlé meg segít, ha még párolni kell az egészet, akkor ne vizet öntsön az ember hozzá, ha nem muszáj..:DDD Azért kell ilyen sokáig főzni, hogy finom, sűrű legyen, s ekkor nincs szükség a mixelésre. Amit mondasz, az biztosan fincsi, az a rétegzős dolog! :)) a legjobbakat, s száműzzük a tasakokat, ha lehet:)) : Mrs Smith

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Tue, 2010-08-17 22:16

Kedves Szabina, nagyon szívesen! Jó ezt hallani! Akkor elértük a célunkat, hogy minél több ember mondjon le az előregyártott szószokról, így sokkal de sokkal finomabb! A legjobbakat: Mrs Smith

Szabina24
Szabina24 Tue, 2010-08-17 20:48

Ma ezt főztem ebédre, és annyira finom lett, hogy soha többet nem nyúlok a zacsis vagy üveges spagetti szószhoz. Nagyon köszönöm a receptet :))

690
marhafelsál 50 dkg
sárgarépa 1 közepes db
vöröshagyma 1 db
paradicsom 3 db
konzerv paradicsom 40 dkg
paradicsomlé 2.5 dl
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 tk
rozmaring 1 tk
borsikafű 1 kk
bazsalikom 3 tk
spagetti tészta 250 g
trappista sajt 10 dkg
parmezán sajt 10 dkg