Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai tésztarakottas (Bolognai tészta 3.) recept

hozzászólások (12)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A mártáshoz

Az öntethez és a tetejére

összesen: 1006 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A tésztához

A mártáshoz

Az öntethez és a tetejére

összesen: 4017 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A mártáshoz

Az öntethez és a tetejére

összesen: 198 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zana szakács
zana szakács Sat, 2016-05-07 09:00

Addig minden rendben volt amíg nem sütöttem meg. Teljesen kiszáradt, másnap még rosszabb lett. Nem kell megsütni!!!!!!

szevica
szevica Thu, 2014-07-10 00:19

Megcsináltam és nagyon finom lett. Köszönöm a receptet!

beagita
beagita Sat, 2013-03-16 13:29

Szia!
A két közepes paradicsomkonzerv alatt mit értesz? Hámozott paradicsomot, ami 400 g-os? Köszönöm a segítséget előre is!
Bea

Ollocska
Ollocska / Ollocska Thu, 2013-01-24 10:19

Enszerintem a paradicsomhoz nem megy a tejes besamel, aminek amugy nagynagy rajongoja vagyok. Viszont aki szereti, probalja ki melegszendvicsen. Nem fog csalodni.

nita.b
Anita / nita.b Thu, 2011-05-26 17:58

Lasagne-t szerettem volna ma csinálni, de nem volt itthon tészta hozzá. Ráadásul a besamel azon kevés dolgok egyike, amit nem tudok megenni. (ha lasagne-t készítek arra sem szoktam tenni) Így esett a választásom erre a tésztára.
Finom lett, jó recept. :-)

kiccs
kiccs Fri, 2009-11-27 20:32

Sziasztok!
A tetejére - a tojásos-tejfölös-sajtos öntet helyett - besamel mártást ajánlok, s a tetejére sajtot (úgy, mint a lasagne-nál.)
Így lesz tökéletes.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2009-11-18 10:24

Mi úgy szeretjük, hogy a tejfölbe még belekeverek egy kefirt is, és 2 tojással többet rakok hozzá, amit előtte felverek habosra. Így finom krémes kötést kap az egész.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2009-11-18 10:23

Mi úgy szeretjük, hogy a tejfölbe még belekeverek egy kefirt is, és 2 tojással többet rakok hozzá, amit előtte felverek habosra. Így finom krémes kötést kap az egész.

animoni
animoni / animoni Wed, 2009-11-18 23:42

 
Érdekes ötlet! Legközelebb biztos megpróbálom azt általad javasolt öntetet!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2009-11-17 08:32

Szia Animoni!
Hány fokos sütőben kell sütni?

animoni
animoni / animoni Tue, 2009-11-17 10:47

 
Szia Klarissz!
Megmondom őszintén nem tudom, sajnos soha sem sütöttem még olyan sütőben, amiben volt hőmérő. Annyit tudok csak, hogy gáz-sütőben maxra tekert lángon sütöm addig, amíg a sajt szépen megpirul. Én először 25 percre hagyom bent, aztán 5 percenként ránézek, amíg nem tetszik az eredmény. =)

1006
penne 500 g
napraforgó olaj 1 ek
konzerv paradicsom 280 g
vöröshagyma 1 nagy fej
darált sertéshús 500 g
víz 1 dl
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
tojás 2 db
tejföl 2 dl
sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg