Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borjúhússal töltött padlizsán (Töltött padlizsán 4.) recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A padlizsánhoz

A tetejére

összesen: 519 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A padlizsánhoz

A tetejére

összesen: 2073 kcal

energiatartalom / 100 g *

A padlizsánhoz

A tetejére

összesen: 91 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

_gota
_gota Sun, 2016-04-03 14:16

Nagyon jó kis recept, mi zöldsalátát ettünk hozzá. Csak pár apróság hozzá: aki fél attól, hogy a padlizsán keserű lesz, az sózza be 20 percre miután kettévágta, majd itassa le. De tényleg csak kis padlizsánt kell megvenni. Aki nem tölti vissza a belsejét, az padlizsánkrémet is csinálhat belőle. Én marhahúsból csináltam, mert az volt itthon, ezért több ideig főztem a paradicsomos ragut, dupla adagot csináltam és a felét lefagyasztottam, később jó lesz pl. töltött cukkinibe, vagy lasagne lesz belőle. Köszi Mignon a receptet, finom volt.

Babóca46
Babóca46 Fri, 2013-09-13 19:08

Szia,az lenne a kérdésem hogy nem lett kesernyés, és héjastól sütve,a héja is ehető?....

mignon
Mignon / mignon Fri, 2013-09-13 20:50

Szia!
Megettük így "szőröstől-bőröstől", fincsi volt. Inkább kisebb, zsengébb padlizsánt érdemes hozzá választani.
Remélem ízleni fog, üdvözöllek:
Mignon

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2011-02-04 09:04

En paleos valtozatat keszitettem el, tehat kihagytam a cukrot, a paradicsomokat es a tejfölt, de isteni finom lett. Vegen felvert egesz tojassal megöntöztem es egy kis kemeny sajttal megszortam, nagy volt a sikere! Köszönöm szepen! :)

519
padlizsán 2 nagy db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 1 dl
borjúhús 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
konzerv paradicsom 40 dkg
oregánó 1 ek
fahéj 1 kk
cukor 1 csapott ek
tejföl 2 dl
tojássárgája 1 db