Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsópörkölt helena konyhájából recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 461 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1842 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 108 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2012-07-12 13:48

Nagyon jó ötlet, el fogom készíteni,- én nem szoktam a zöldborsópörköltet hússal készíteni, ezért csak : zöldborsópörkölt nálunk,- de így is nagyon fincsi lehet.:-)
Köszönöm! :-)
Szép napot!
Éva-Anyóca

helena26
helena26 / helena26 Sat, 2012-07-14 00:48

Valóban finom így is! Én is jobban szeretem csupán borsóból, de hogy elégedettek legyenek a férfiak is,így hússal készítem.
Üdvözlettel:Helena

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sun, 2012-07-15 20:40

Kedves helena26!

jaj igen, a férfiak, nekik mindig muszáj a hús, pedig nyáron nagy melegben,(forróságba! ), annyira jól esik a zöldborsópöri mondjuk friss galuskával, vagy párolt rizzsel.:-))
De a férfiak, azok húst esznek hússal, ez igaz! Majdnem elfelejtettem, sok étel miattuk van úgy, ahogy készítjük:-))
Szép vasárnap estét, és kellemes hetet kívánok, remélem, egy elviselhetőbb nyár fog visszaérkezni hozzánk, mert most ez az idő se tökéletes.:-)
Szép hetet!
Éva-Anyóca

Miss Sweetly
Miss Sweetly / Miss Sweetly Thu, 2012-07-12 18:38

Kedves Helena!
Én is így szoktam a pörköltet készíteni, hogy előbb lesütöm zsírjára a húst, nekem úgy jobban ízlik. Ma el is készítettem, nagyon finom! Máskor is készíteni fogom. Köszönöm!
Üdvözlettel: Miss Sweetly

helena26
helena26 / helena26 Sat, 2012-07-14 00:44

Nagyon örülök tetszik a recept! Mi is imádjuk,főleg nokedlivel és fejes salátával kitűnő!
További jó főzést kívánok!
Üdvözlettel:Helena

461
sertéshús 70 dkg
zöldborsó 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
sertészsír 1 ek
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
paradicsom 1 db
zöldpaprika 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
víz 1 dl
finomliszt 1 csapott ek