Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkolifasírt recept

hozzászólások (27)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A brokkolifasírthoz

A sütéshez

összesen: 1076 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

A brokkolifasírthoz

A sütéshez

összesen: 2149 kcal

energiatartalom / 100 g *

A brokkolifasírthoz

A sütéshez

összesen: 341 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (27)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

darkoadrienn
darkoadrienn Fri, 2015-03-06 12:22

Sziasztok! Én nem főztem meg előre a brokkolit, és így is nagyon finom puha és omlós lett! Szerintem ki lehet hagyni ezt a lépést, ugyanolyan jó lesz a végeredmény. :)

Sici
Sici Thu, 2014-01-30 11:57

Kislányom egy éves, már én untam a brokkoli főzeléket, meg a krumplis brokkolit, ma fasírtot fog enni :) Köszönöm az ötletet

Mizoka91
Mizoka91 Tue, 2014-01-28 18:06

Ma elkészítettem ebédre a brokkolis fasírtot, nagyon finom lett. Már korábban a répás fasírtot is imádtam, ezért biztos voltam benne, hogy ez is tetszeni fog. Köszönöm a receptet!

csillag ánizs
csillag ánizs Fri, 2012-12-14 16:46

Szia!Most lettem kész ezzel a brokkolis finomsággal,hát ez csuda finom lett,el is mentettem a receptjeim közé.Köszönöm,úgy érzem sűrűn lesz majd elkészítve.:)

timke1979
timke1979 Fri, 2012-10-26 16:44

Ma valami húsmentes vacsin gondolkoztam, viszont nem igazán kívánom a párolt brokkolit. De eszembe jutott hogy lehet zöldségfasírtot is készíteni, így rátaláltam a receptetdre és megcsináltam. Kicsit variáltam rajta és tettem bele egy kevés mustárt és pirosaranyat, valamit vegyesen zsemlemorzsával és zabpehellyel gyúrtam össze. Finom lett nagyon :) Köszönöm a receptet. Üdv.:Timi

bhcsilla
Bhcsilla / bhcsilla Tue, 2011-05-17 22:19

Ma elkészítettem. Nagyon finom lett. Reszeltem bele egy kis hagymát is. Legközelebb karfiollal vegyesen fogom készíteni. De szerintem egyszer kipróbálom reszelt sajttal és/vagy kevés darált hússal. Úgy sem lehet rossz.... Mindenesetre gratulálok a szuper recepthez!!!

Amurath
Nyulas / Amurath Wed, 2011-05-18 10:36

Kedves Csilla,
köszönöm szépen, örülök, hogy elkészítetted és ízlett is! Reszlet sajttal kipróbálom én is! :-)

orsolya77
Hókifli / orsolya77 Tue, 2011-05-10 18:56

Ez a brokkolis csoda egy csoda!
Elkészítettem vacsorára..de mondanom sem kell, már majdnem a vége felé kaptam észbe hogy: nade mi lesz a feltét a főzelékhez? :))
Nem szabad kihagyni!!!

Amurath
Nyulas / Amurath Wed, 2011-05-11 10:03

Kedves Orsolya, örülök, hogy neked is ízlett, egészségedre! Szép napot, Zsuzsa

missdr
missdr Thu, 2011-05-05 21:45

Köszönöm a receptet,finom lett!:) Szeretem a zöldséges ételeket,úgyhogy biztos másból is ki fogom próbálni!

Amurath
Nyulas / Amurath Fri, 2011-05-06 08:16

Kedves Missdr, örülök, hogy neked is ízlett, itt a tavasz, csudajó zöldségek ideje, hajrá-hajrá! Jó főzőcskézést! Szép napot, Zsuzsa

Amurath
Nyulas / Amurath Thu, 2010-12-23 12:18

Kedves Noémi, így karácsony előtt ez egy jó választás ebédre, kímélő és nagyon finom is. Egészségetekre, a céklával is igyekszem majd kikísérletezni. Kellemes ünnepeket neked és családodnak! Zsuzsa

KKNoemi
KKNoemi Thu, 2010-12-23 10:28

nálunk ma ez készült ebédre krumpipürével... nagyon ízlett a lányomnak is! köszönöm a receptet!

jó ötlet más zöldségből is, a fentiek mellett esetleg céklából is lehetne!

Bató Edit
Bató Edit Thu, 2010-10-21 11:57

Én cukkinivel is próbáltam, szerintem nagyon finom. Több zsemlemorzsa kell bele, de picit ki is lehet nyomogatni a levét. Zsenge cukkiniból csináltam és a héját is belereszeltem a nagyobb lyukú reszelőn. Szép cirmos lett. Próbáljátok ki! Edit.

Amurath
Nyulas / Amurath Wed, 2010-09-22 17:45

Kedves Zsuzsó, karfiolból is jó, meg tegnap csináltam padlizsánfasírtot, na az is nagyon jó lett! Azt Dacota receptje alapján készítettem! Most jön a sütőtök szezon, nem volna hülyeség abból is kreálni valami hasonlót! Zsuzsa

Döme-Ádám
Döme-Ádám Fri, 2010-09-17 12:57

Szia!
Ma elkészítettem lila karfiolból, hááááát valami isteni finom!!!!
A holnapi kirándulásunkra gondoltam elvinni "harapnivalónak", s úgy kellett rábeszélnem magam már a sütés közben, hogy nem kéne most mindet elfogyasztani. Bár ahogy az időt nézem, lehet, hogy nem fogunk tudni elutazni, de attól nem félek, hogy ez a finomság megmarad!
Köszönöm az ötletet, ezután biztos gyakran kerül nálunk asztalra!

Amurath
Nyulas / Amurath Sat, 2010-09-18 19:47

Örülök, hogy ötletet adhattam! Lila karfiol? Még nem láttam olyat! Viszont múltkor találkoztam a boltban fehér padlizsánnal! :-) Zsuzsa

Döme-Ádám
Döme-Ádám Sat, 2010-09-18 22:04

Igen, ráadásul saját termesztésű!
Az íze olyan, mint a karfiolé, de ha megfőzzük, akkor hasonlóan zöldes lesz, mint a brokkoli.
A lányomnak nagyon ízlett a fasírt! Elfelejtettem tegnap írni, hogy a fokhagyma helyett én bazsalikommal fűszereztem.

Bató Edit
Bató Edit Sun, 2010-09-12 19:02

Kedves Zsuzsa!
Imádom a brokkolit, úgyhogy ezt biztos elkészítem. Köszi, Edit.

Amurath
Nyulas / Amurath Sun, 2010-09-12 20:10

Kedves Edit, örülök, hogy megtetszett, nemsoká elkészítem karfiollal is! :-) Üdv, Zsuzsa

1076
brokkoli 15 dkg
zsemle 1 db
fokhagyma 1 gerezd
tojás 1 db
zsemlemorzsa 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1 dl
napraforgó olaj 2 dl