Kétszer sütöttem meg, az első kicsit szárazabb lett, így a másodiknál raktam bele felkockázott sajtot. Isteni lett és persze mutatós. Reggelire is szendvicsbe is finom.
Nekem beleszakadt a formába a fasírt, pedig kivajaztam rendesen. Sajnálom, hogy nem sikerült a forma, de az íz kárpótolt, nagyon finom lett!!!
Tudtok esetleg valami trükköt, hogy máskor egyben ki tudjam szedni?
Előre is köszi :)
Tegnap elkészítettem. Nekem van egy szlovák Remoska nevű felülről sütő edényemen, abban. Így egyszerű volt a koszorú forma is, mert ahhoz van egy közép fém tartozék is. Nagyon finom lett és rengeteg, vacsi és még a másnapi ebéd is kijön belőle. Rízst csináltam hozzá, én pedig salátával ettem. Köszönöm a receptet. Ajánlom tovább a kollégák körében, persze viszek kóstolót is. :-)
Szia loukoumades!
Gyönyörű ez a koszorú!!!!! Arra gondoltam meglepném vele a szüleimet, de egy ponton elakadtam.
Az "1 nagy csésze zsemlemorzsa" mekkora mennyiséget jelent? 2 vagy 3 dl-es csészében méred?
Köszi,
Ági
Hidegen, vékonyan felszeletelve, tökéletes útravaló volt!
Kitaláltam, hogy teszek bele 3-4 csemegeuborkát is apróra kockázva. Csak azzal nem számoltam, hogy ez egy kis levet fog ereszteni a formába. Így ügyeskednem kellett, hogy ki tudjam önteni alóla. Mivel így az alja nem lett szép piros, kiborítottam a formából egy tepsire és további 10-15 percre visszatettem pirulni!
Köszi a receptet, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szerintem hagyomanyos gazsutoben kb. 60 perc alatt sul meg, de nyugodtan nezegesd es ellenorizd neha. Ha kivul mar szep piros es ropogos, akkor belul is jo, mert a nagyon aprora daralt/turmixolt hozzavalok miatt biztosan nem marad nyers a kozepe.
Hozzászólások (14)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Sajnos nekem is beleszakadt.Legközelebb más formában sütöm.Egyébként finom volt.
Kétszer sütöttem meg, az első kicsit szárazabb lett, így a másodiknál raktam bele felkockázott sajtot. Isteni lett és persze mutatós. Reggelire is szendvicsbe is finom.
Nekem beleszakadt a formába a fasírt, pedig kivajaztam rendesen. Sajnálom, hogy nem sikerült a forma, de az íz kárpótolt, nagyon finom lett!!!
Tudtok esetleg valami trükköt, hogy máskor egyben ki tudjam szedni?
Előre is köszi :)
Kipróbáltam, nagyon finom. Tarjám volt itthon, azt pirítottam meg, isteni lett! Végre egy kis változatosság a hagyományos fasírt mellett!
Tegnap elkészítettem. Nekem van egy szlovák Remoska nevű felülről sütő edényemen, abban. Így egyszerű volt a koszorú forma is, mert ahhoz van egy közép fém tartozék is. Nagyon finom lett és rengeteg, vacsi és még a másnapi ebéd is kijön belőle. Rízst csináltam hozzá, én pedig salátával ettem. Köszönöm a receptet. Ajánlom tovább a kollégák körében, persze viszek kóstolót is. :-)
Szia loukoumades!
Gyönyörű ez a koszorú!!!!! Arra gondoltam meglepném vele a szüleimet, de egy ponton elakadtam.
Az "1 nagy csésze zsemlemorzsa" mekkora mennyiséget jelent? 2 vagy 3 dl-es csészében méred?
Köszi,
Ági
Hány fokon kell sütni, azon kívül, hogy légkeverésesen?
Ma megcsináltam.Isteni lett!!
Hidegen, vékonyan felszeletelve, tökéletes útravaló volt!
Kitaláltam, hogy teszek bele 3-4 csemegeuborkát is apróra kockázva. Csak azzal nem számoltam, hogy ez egy kis levet fog ereszteni a formába. Így ügyeskednem kellett, hogy ki tudjam önteni alóla. Mivel így az alja nem lett szép piros, kiborítottam a formából egy tepsire és további 10-15 percre visszatettem pirulni!
Köszi a receptet, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Orulok, hogy izlett, mignon ;)
Nagyon etvagygerjeszto,kiprobalnam en is,csak sajnos nekem meg hagyomanyos gazsutom van.Kb.meddig tartsam a sutoben?
Szerintem hagyomanyos gazsutoben kb. 60 perc alatt sul meg, de nyugodtan nezegesd es ellenorizd neha. Ha kivul mar szep piros es ropogos, akkor belul is jo, mert a nagyon aprora daralt/turmixolt hozzavalok miatt biztosan nem marad nyers a kozepe.
Nagyon etvagygerjeszto,kiprobalnam en is,csak sajnos nekem meg hagyomanyos gazsutom van.Kb.meddig tartsam a sutoben?
Hú, ez finom lehet!