Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkepástétom-koszorú recept

hozzászólások (14)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 760 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 3036 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 187 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szegnik
Szegnik / szegnik Sun, 2015-01-04 12:47

Sajnos nekem is beleszakadt.Legközelebb más formában sütöm.Egyébként finom volt.

Banditta
Banditta Wed, 2013-12-25 08:49

Kétszer sütöttem meg, az első kicsit szárazabb lett, így a másodiknál raktam bele felkockázott sajtot. Isteni lett és persze mutatós. Reggelire is szendvicsbe is finom.

nbeatrix
nbeatrix Mon, 2013-12-09 21:06

Nekem beleszakadt a formába a fasírt, pedig kivajaztam rendesen. Sajnálom, hogy nem sikerült a forma, de az íz kárpótolt, nagyon finom lett!!!
Tudtok esetleg valami trükköt, hogy máskor egyben ki tudjam szedni?
Előre is köszi :)

Trimmus
Trimmus Tue, 2012-06-05 18:46

Kipróbáltam, nagyon finom. Tarjám volt itthon, azt pirítottam meg, isteni lett! Végre egy kis változatosság a hagyományos fasírt mellett!

Hjudit
Hjudit Mon, 2011-01-17 18:54

Tegnap elkészítettem. Nekem van egy szlovák Remoska nevű felülről sütő edényemen, abban. Így egyszerű volt a koszorú forma is, mert ahhoz van egy közép fém tartozék is. Nagyon finom lett és rengeteg, vacsi és még a másnapi ebéd is kijön belőle. Rízst csináltam hozzá, én pedig salátával ettem. Köszönöm a receptet. Ajánlom tovább a kollégák körében, persze viszek kóstolót is. :-)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-11-24 09:59

Szia loukoumades!
Gyönyörű ez a koszorú!!!!! Arra gondoltam meglepném vele a szüleimet, de egy ponton elakadtam.
Az "1 nagy csésze zsemlemorzsa" mekkora mennyiséget jelent? 2 vagy 3 dl-es csészében méred?
Köszi,
Ági

villers
villers Wed, 2010-01-06 20:53

Hány fokon kell sütni, azon kívül, hogy légkeverésesen?

mignon
Mignon / mignon Sat, 2009-10-31 14:04

Hidegen, vékonyan felszeletelve, tökéletes útravaló volt!
Kitaláltam, hogy teszek bele 3-4 csemegeuborkát is apróra kockázva. Csak azzal nem számoltam, hogy ez egy kis levet fog ereszteni a formába. Így ügyeskednem kellett, hogy ki tudjam önteni alóla. Mivel így az alja nem lett szép piros, kiborítottam a formából egy tepsire és további 10-15 percre visszatettem pirulni!
Köszi a receptet, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2009-10-28 17:40

 Nagyon etvagygerjeszto,kiprobalnam en is,csak sajnos nekem meg hagyomanyos gazsutom van.Kb.meddig tartsam a sutoben?

loukoumades
Loukoumades / loukoumades Fri, 2009-10-30 10:51

Szerintem hagyomanyos gazsutoben kb. 60 perc alatt sul meg, de nyugodtan nezegesd es ellenorizd neha. Ha kivul mar szep piros es ropogos, akkor belul is jo, mert a nagyon aprora daralt/turmixolt hozzavalok miatt biztosan nem marad nyers a kozepe.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2009-10-28 17:40

 Nagyon etvagygerjeszto,kiprobalnam en is,csak sajnos nekem meg hagyomanyos gazsutom van.Kb.meddig tartsam a sutoben?

760
csirke 1 kg
olívaolaj 4 ek
bacon 8 szelet
vöröshagyma 1 nagy fej
zsemlemorzsa 1 bögre
tojás 2 db
petrezselyem 1 csokor
mustár 2 ek
vaj 1 ek