Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokoládés piskótatorta fondant-nal recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A piskótához

A krémhez

A bevonathoz

összesen: 878 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

A piskótához

A krémhez

A bevonathoz

összesen: 7013 kcal

energiatartalom / 100 g *

A piskótához

A krémhez

A bevonathoz

összesen: 303 kcal

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Boriszka
Boriszka / Boriszka Sun, 2011-11-27 16:13

Szia! Én is próbálkoztam fondant-os tortával, de nem tudtam a torta oldalára szépen rátenni, mindenhogy fodrozódott, és a a kukában végezte. Megvan ennek a technikája, gondolom... Megosztanád velem?:)

anikusz
Anikusz / anikusz Sat, 2012-04-21 11:14

Ne haragudj, hogy csak most írok, de nem vettem észre hogy írt valaki a recepthez:-(
Én úgy csinálom, hogy a krém mindig legyen jól megdermedve a torta oldalán, ez az első lépés, majd ráhelyezem a fondant lapot, rásimítom a tetejére, majd elkezdem fentről lefelé simítani a bevonatot, aztán haladok körbe, amíg egy újabb részt simítok le, addig az elözőt megtartom, majd a végén az egészet kézzel átsimítom. Ennyi.
Itt van róla video:
http://www.youtube.com/watch?v=Is1DxUeMtP0&feature=related
remélem tudtam segíteni!
üdv: anikusz

pallkati
pallkati Fri, 2011-11-18 12:11

Szia!

Nem értem a fondant. Cukorról és porcukorról is írsz, de a hozzávalóknál csak porcukor szerepel.

878
tojás 6 db
cukor 7 ek
finomliszt 11 evőkanál
cukrozatlan kakaópor 2 ek
sütőpor 1 csomag
margarin 1 ek
tej 0.5 l
csokoládés pudingpor 2 csomag
cukor 20 dkg
margarin 25 dkg
pillecukor 15 dkg
porcukor 0.5 kg
víz 2 ek