Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csörögefánk 2. recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A fánkhoz

A sütéshez

A szóráshoz

A tálaláshoz

összesen: 1400 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A fánkhoz

A sütéshez

A szóráshoz

A tálaláshoz

összesen: 5600 kcal

energiatartalom / 100 g *

A fánkhoz

A sütéshez

A szóráshoz

A tálaláshoz

összesen: 581 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Záporvirág
Záporvirág Sat, 2014-02-22 13:54

Én jobban el tudtam volna képzelni, hogy édesebb legyen...Legközelebb több cukrot rakok bele.

villers
villers Sat, 2014-02-22 15:04

Nem elég édes? Hisz porcukorban van forgatva... De ahogy gondolod...

rivafive
rivafive Thu, 2014-04-03 10:36

Én 1 teáskanál helyett 1 evőkanál porcukrot raktam bele, a mai adagba kettővel fogok :D

Farkinca
Farkinca Fri, 2014-02-14 19:32

Megcsináltam életemben először, annyi változtatással, hogy én tettem bele 2 evőkanál rumot is, mert az megakadályozza azt hogy sütéskor magába szívja a fánk az olajat./ Erre még gyerekkoromból emlékeztem a nagyim is mindig tett minden fánkba. Köszi a receptet!

veroocska
veroocska Tue, 2014-02-04 12:55

Köszönöm a receptet, nagyon finom, gyors és egyszerű. Ma ez lesz a desszert nálunk. :)

mamlanka
mamlanka Thu, 2014-01-16 13:00

Évek óta sütögetem magunknak és vendégeknek egyaránt, frissen tálalva, imádjuk-imádják! :D Az én nagymamám is így készítette...hibátlan! köszönöm a receptet!!!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-01-29 13:29

Megcsináltuk férjemmel és nagyon fincsi lett! Nagyim receptje már elveszett régen, s ez pont olyan lett, mint amit ő készített. Köszi a receptet!

villers
villers Fri, 2010-01-29 13:57

Örülök, hogy ízlett, annak meg pláne, hogy olyan, mint a nagyidé, mivel a nagyi fánkja mindig a legfinomabb. Bár ha belegondolok, az enyém sosem csinált :o)

1400
finomliszt 25 dkg
vaj 5 dkg
porcukor 1 teáskanál
tejföl 1.5 dl
tojássárgája 3 db
1 csipet
napraforgó olaj 5 dl
porcukor 1 ek
lekvár/ dzsem 1 ek