Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egész évben friss házi csalamádé recept

hozzászólások (15)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

zöldség

ecetes léhez

összesen: 76 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

zöldség

ecetes léhez

összesen: 606 kcal

energiatartalom / 100 g *

zöldség

ecetes léhez

összesen: 20 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mabel
Mabel Sat, 2019-08-31 20:35

Kedves Judit!

Elkészítettem, és nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.
Amikor olvastam, már akkor gondoltam, hogy mennyire igazad van, mindent lehet kapni egész évben, miért kellene megvenni a kész csalamádét, ami vagy jó vagy nem. Annyi különbség van az enyémben, hogy nem őrölt, hanem egész kömény van benne. Eddig csak káposztasalátát szoktam készíteni, én is mindig kicsavarom a levét. De most inkább ezt a receptet fogom használni a továbbiakban.

felkelonap
felkelonap Wed, 2017-09-13 14:42

Azzal, hogy kinyomkodod, elveszti az összes vitamint, amit a zöldségek tartalmaznak. Biztos nem tenném.

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Wed, 2017-09-13 18:01

Ez természetesen nem igaz, de ne tedd, nem kötelező! :)
Én teszem, maradok ennél, nagyon finom! :)

topjoker
topjoker Fri, 2017-09-01 13:24

Kedves JUDYTH59! Isteni finom ez a saláta. 2 hetente készitem ,annyira szereti a családom ,bocsánat,házi csalamádé. Ezer köszönet érte.

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sat, 2017-09-02 10:37

Kedves "topjoker"!
Köszönöm a visszajelzésedet, nagyon örülök, hogy ennyire ízlik az egész családnak!
Nagyon szívesen! Az pedig, hogy ilyen sűrűn készíted, külön öröm számomra!
További jó sütést - főzést kívánok, valamint jó "csemegézést" a receptek között! :)

Nosalty.hu
Nosalty.hu Tue, 2015-08-25 02:16

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.08.24. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

heva2121
saláta / heva2121 Thu, 2015-08-20 16:34

Szia Judith!én nem mérem a hozzávalókat,általában a káposzta a több,inkább a színekre figyelek,s mikor le van szelve szép vékonyra,lesózom 1 éjszakát áll a sóban /pici koriandert is teszek rá/megy rá a cukor,10%-s ecet,jól összekeverem és mire a cukor elolvad már el is lepi a saját leve,így minden vitamin benne marad.Próbáld ki,megspórolod a lé készítését és sokkal finomabb a saját levében.

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Thu, 2015-08-20 18:19

Szia Saláta! :)
Biztosan a Tiéd is finom, nem vitatom! :) De én így imádom.....tudod, mindenki - mint, ahogyan Te is :) - a saját lovát dicséri! :) Aztán, mindenki másképp csinálja! :) Mondhatnék még hasonlókat, de nem teszem! Ahogyan Te is, én is maradok a saját "lovamnál"! :)
Azért köszi, hogy írtál! :)

Ui.: A cukor feloldódik.......hő hatására olvad! Ezt nem hagyhattam ki, bocsi! :)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2015-08-24 05:44

Khm, ami azt illeti, a cukor NEM CSAK HŐ HATÁSÁRA olvad, hanem akkor is, ha úgy készül, ahogy Saláta leírta!!! SOKAN KIPRÓBÁLTUK MÁR!!! Üdv. Pótnagyi

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Tue, 2016-08-09 15:18

Kedves "pótnagyi"!
Hidd el, a cukor HŐ HATÁSÁRA OLVAD, KEVERÉS UTÁN - például - OLDÓDIK! :)))))
Olvass utána!
Üdv.: Judyth59

76
káposzta 0.5 kg
vöröshagyma 0.5 kg
kígyóuborka 2 közepes db
tv paprika 3 közepes db
0 ízlés szerint
víz 1 l
1 teáskanál
ecet 4 ek
cukor 4 ek
fekete bors 3 csipet
őrölt fűszerkömény 3 csipet