Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyben sült fasírt ahogy Ági készíti recept

hozzászólások (28)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 185 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

összesen: 1473 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 167 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (28)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sziszti
Sziszti Thu, 2015-10-01 12:56

Sosem voltam egy nagy fasírtrajongó. Egészen eddig, míg el nem készítettem ezt az egyben sültet. Most is éppen sül, immár harmadjára. Nagyon finom! Köszönöm :)

b-n
b-n Tue, 2015-01-13 13:06

Frissen, de kihűlve is nagyon finom! Tegnap, ma ezt ettük salátával.

agnes.orban.378
agnes.orban.378 Sat, 2014-11-01 11:48

Ugy gondoltam, most már épp itt az ideje,hogy megdicsérjem ezt a fasírtot, már többször elkészítettem és nagyon finom.... köszi a receptet

Kat117
Kat117 Wed, 2014-03-05 23:12

Sajna nekem sohasem sikerul ilyen szepre... a kulso altalaban szaraz lesz a belseje pedig marad hus szinu, nem pedig olyan gyonyoru mint a kepen... mit rontok el?

Konyhán innen - kerten túl
Ági78 / Konyhán innen - kerten túl Thu, 2014-03-06 19:33

Hűha... hát ez jó kérdés. Lehet hogy meg kellene próbálni kicsit alacsonyabb hőfokon sütni míg rajta van a fólia; bár igaz, így tovább tart az elkészítés, de tuti nem lesz nyers a közepe. Nincs két egyforma sütő, lehet, hogy a tiéd erősebb. Akár 10-20 °C (vagy még több) eltérés is lehet két sütő sütési hőmérséklete között; hiába ugyanaz a beállítás. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Ági

185
darált sertéshús 50 dkg
tojás 2 db
kenyér 2 szelet
fokhagyma 3 gerezd
paprika 1 db
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 1 ek
napraforgó olaj 1 ek